#CLASSYDUDE by @julianpiket

IMG_0483_Facetune_03-10-2018-22-18-40.JPG

18 oktober 2018

Zit jij ook te twijfelen waar dat nieuwe nette klokkie nou bij te combineren valt? Ik heb dat wel vaak en vind vooral de kleurencombinatie belangrijk. 
Nou heb ik een maand geleden onderstaande horloge gescoord van Filippo Loreti. De wijzerplaat is wit/zilver en het bandje is cognac bruin. 

IMG_0484_Facetune_03-10-2018-22-16-19.JPG

Wit en zilver past in principe natuurlijk met elke kleur te combineren, maar bruin is lastiger. Persoonlijk vind ik dat een bruin bandje erg mooi staat bij blauw. Op de foto zie je ook dat ik een donkerblauw pak draag. Dit kan je natuurlijk met van die mooie bruine leren stappers dragen of van die lakschoentjes. Je kunt het ook wat meer casual dragen met witte sneakers, zoals ik op onderstaande foto heb gedaan. Een armband aan de andere pols in zilver, donker bruin of blauw is nog een mooie extra accessoire. Dat heb ik in dit geval niet gedaan. Maak het niet te druk, want je draagt nog altijd een pak. Denk aan de spreuk Less is more in dit geval.

IMG_0487_Facetune_03-10-2018-22-21-57.JPG

Nou denk je natuurlijk: ‘wow, ziek advies gast, suuuuper bedankt!’ Ja ik weet dat dit geen hoogstaande wiskunde is allemaal, maar vind het toch leuk mijn gedachtegang voor het kiezen van accessoires met jullie te delen. En wellicht hebben jullie er nog wat aan. Stay classy dudes!

FILIPO LORETI 

https://shop.filippoloreti.com/collections/mens-watches/products/venice-moonphase-silver