Bluemovement X My Bosch“ by @Timmonday

“Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmachine
Laat maar lekker draaien!”

Bluemovement!

Iedereen kent wel. Na al die jaren heb je eindelijk een legitieme reden om het ouderlijk huis officieel te ontvluchten. Je hebt eindelijk een verhuurder zo gek gekregen om zijn huis te verhuren aan jou en in mijn geval, twee vrienden. Dat is natuurlijk hartstikke fijn die volledige vrijheid, immers vrijheid, blijheid! Ik hoor het mijzelf nog steeds zeggen. Ik verruilde het ouderlijk huis in het bekende Barneveld voor het grote en onbekende Amsterdam. Inmiddels werd ik net 22 en vond ik mijzelf natuurlijk buitengewoon volwassenen en verantwoordelijk. Ik had immers helemaal zelf op eigen kracht een huurhuis geregeld….. (kamernet) voor mij en mijn vrienden om daar vervolgens KEI HARD te gaan “studeren”. Kortom ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Totdat je je na enkele weken op je zelf wonend ineens gaat realiseren dat die afwas niet vanzelf weg gaat en die berg met vuile en gekreukelde kleding immers niet onder doet voor de toren van Pisa. In het ouderlijk huis was er immers een wasmand waar ik het alleen in hoefde te gooien en enkele dagen later lag het dan wonderbaarlijk volledig schoon en gestreken in mijn kledingkast (thx mama). Ik kan het me nog goed herinneren toen ik mijn allereerste was ging doen. Het werkelijk waar geen idee hebbend van hoe een wasmachine werkt, wat voor wasmiddel erin moet en welke stand (vd 100) de juiste is. Maarrrrrrr! Als we de wanhoop nabij zijn geeft het hebben van kennis (of terwijl google) ons de kracht om te doen wat we moeten doen. Vol trots had ik mijn eerste zelfstandige was gedraaid zonder mijn kleding volledig te krimpen en/of andere kleuren te geven(dit is zeker ook gebeurd). Inmiddels zo’n 4 jaar later, kan ik er terugblikkend wel om lachen. Destijds kreeg ik de wasmachine van de oude bewoners aka “het oude pareltje” er gratis bij. Echter wist ik op een geve moment niet meer of mijn vuile kleding nou nog vuiler was geworden NA het wassen dan voor het wassen. Kortom, het oude pareltje is nu dan toch echt toe aan vervanging!


Ik heb enkele maanden geleden mijn eerste wasmachine aangeschaft. Niets wetende van wasmachines was google nog steeds mijn beste vriend. Ik typte simpelweg “wasmachine kopen” in op google en kwam er al snel achter dat wasmachines er in velen soorten en maten zijn, met velen verschillende extra’s en specificaties. Tevens kwam ik er achter dat een wasmachine best prijzig kan zijn. Toen ontdekte ik BlueMovement. Bij BlueMovement kan je een (Bosch) wasmachine uit het relatief hoog segment gewoon huren voor een vast bedrag per maand en wordt de wasmachine bij jou thuis geleverd en volledig geïnstalleerd. Is de wasmachine stuk? Dan regelt BlueMovement simpelweg dat de wasmachine vervangen of gerepareerd wordt! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Ideaal! Wanneer je abonnement verlopen is komt BlueMovement de wasmachine weer halen en regelt dat de wasmachine na zijn levensduur gerecycled wordt. Ik heb het “oude pareltje” die al 289 jaar versleten was, verruild voor het andere uiterste: de Bosch HomeProfessional wasmachine (“aka “the life savior).

CD0F2330-144F-4054-A6EF-4D7A0EF6954C.JPG

Bluemovement X My Bosch

Een futuristische en duurzame wasmachine uit het hoogste segment met velen specificaties zoals het ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement, VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen en het antivlekken-systeem: het Antivlekken-systeem verwijdert met gemak 16 van de hardnekkigste vlekken, van chocolade tot gras en rode wijn. Voor mij is er op het gebied van wassen op alle flanken een nieuwe wereld open gegaan en is mijn leven een stuk zorgelozer en gemakkelijker worden. Inmiddels heb ik de wasmachine al een tijdje in gebruik en begin ik alle verschillende opties onder de knie te krijgen. Zo kan ik zelfs via de “HomeConnect” app de wasmachine aanzetten op afstand, wanneer ik bijvoorbeeld nog op mijn werk of aan het sporten ben! Daarnaast, het niet weten hoeveel wasmiddel er daadwerkelijk in het vakje moet was een tekortkoming die perfect bij mij past en met mij ongetwijfeld velen anderen. De Bosch HomeProfessional wasmachines beschikken tevens over de I-DOS functie. Klinkt allemaal leuk en aardig natuurlijk maar, let’s cut to the chase: dit betekend simpelweg dat de wasmachine automatisch voor jou bepaalt hoeveel wasmiddel er benodigd is op basis van de inhoud van de trommel. Eindelijk verlost van het kopen van al die wasmiddel! Ik liet de wasmiddel vakken namelijk altijd overstromen, immers hoe meer wasmiddel hoe schoner je kleding wordt uiteindelijk toch? Nou ik kan je bijdeze uit de droom helpen; zo werkt het dus absoluut niet! Ik zit voor de komende 2 jaar in ieder geval goed op het gebied van wassen met de service van BlueMovement. Benieuwd naar de mogelijkheden? je hebt al een wasmachine thuis vanaf €9,99 per maand. Dit is dan ook een perfecte oplossing voor mij en mijn huisgenoten aangezien je deze lage kosten ook nog eens kan delen! Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Check dan vooral even de website van BlueMovement —> www.bluemovement.nl

Thank me later & Happy laundry folks !”