#SPORTYDUDE by @timmonday

IMG_3914_Facetune_25-07-2018-14-37-48.JPG

24 augustus 2018

#RS PLAY PUMA GEAR

Mag ik zeggen dat het algemeen bekend is dat Puma moeite heeft om aan te haken bij Nike en Adidas de laatste jaren? Ja dat mag ik zeggen. Onder het motto; started from the bottom still at the bottom heeft Puma haar strakke #RSPLAY Puma gear gelanceerd. Als je het ons vraagt is dit een sprong in de juiste richting! 

De RS play gear bestaat uit verschillende ‘sportieve’ outfits in meerdere kleuren. De RS play sneakers sluiten goed om de voet en geven  je veel grip tijdens het sporten. Hardlopen is dan ook hartstikke fijn in deze outfit! Ik loop nooit hard maar dit geheel terzijde. De rode kit is gemaakt van een water afstotend materiaal dus een spatje regen is absoluut geen excuus meer om maar niet te gaan joggen dus #GETOUTTHERE!! (ik ga nog steeds niet). 

IMG_4225.JPG

Mocht jij nou net zoals ik geen fan zijn van hardlopen dan zijn de sneakers trendy genoeg om te dragen onder een urban of casual outfit! Tevens zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken dus dit zijn absolute pareltjes voor clubnights en tevens in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Daarnaast zijn ze relatief een stuk goedkoper (€110) dan bijvoorbeeld de Nike Airmax 95 (€180).

Relatief goedkoop shinen d.m.v. dezelfde sneakers en gear te gebruiken voor de sportschool en uitgaan? Het kan; #PUMARSPLAY.

IMG_3895.JPG