#Urbandude by @timmonday

Nike Airmax 95 beige

Nike Airmax 95 beige

18 oktober 2018

De schoenen die je 10 jaar geleden nog niet eens als gymschoen wou kopen bij de Scapino is BACCKKK! En hoe! Waar je vroeger nog boos werd op je moeder omdat je wist dat je voor het komend jaar tijdens de gymles weer voor lul zou staan, zou je nu juist willen dat mama deze lompe pareltjes voor je aan zou schaffen. Nike heeft namelijk een nieuw leven geblazen in de Airmax 95 serie. Smaak veranderd door de jaren heen en dat is wel duidelijk want, och och wat zien de Airmax 95 serie er GAAAFFF uit! 

In mijn geval nam Sneakerbaas de rol van mijn moeder over en regelde de beige pareltjes voor mij.

Wat deze sneakers zo uniek maakt is dat ondanks dat er 4 verschillende kleuren in verwerkt zijn, de sneakers toch zo makkelijk te combineren is met verschillende soorten type outfits.

Of je nou een zwarte jeans met scheuren of een classy ibiza style pantalon wilt dragen, bij beide genres staan deze sneakers uitmuntend. Wat ik persoonlijk heel erg mooi vind zijn de verschillende beige contrasten die verwerkt zijn in de schoen.

Kortom een veelzijdige schoen die bruikbaar is op veel gelegenheden!

IMG_1138.JPG

Heb je nou zoiets van, top, lekker boeiend verhaal verder maar waar kan ik die lompe klappers van vroeger aanschaffen? Uiteraard voelen wij ons als Dudes from the Dam te goed om naar de Scapino te gaan dus bij deze: https://www.sneakerbaas.com/nl/mens/air-max-95-premium-royal-tint.html

Thank me later!